3. festival Ko dvignem sebe, dvignem Maribor 12.-14.10.2017 | Etika - podjetje za etično oglaševanje
Kontakt I Povpraševanje I EN I IT I HR
Novice
 • 3. festival Ko dvignem sebe, dvignem Maribor 12.-14.10.2017

  Pripravljamo že 3. festival »Ko dvignem sebe, dvignem Maribor«.  Letos ga bomo izvedli kot 3 – dnevno druženje vseh deležnikov v lokalnem okolju, s predavanji, stojnicami in zabavo s ciljem oblikovati orodja za dvig posameznika in družbe.

  Namen tako festivala kot gibanja nasploh je dvigniti zavest o pomenu prevzemanja svoje osebne odgovornosti tako za svoje kot za skupno življenje ter svoj  (pozitivni) vpliv na družbo s pomočjo aktivacije vseh naših potencialov za naše skupno dobro.

  uradni-logo-3-festival-kds

   

  Prvi dan (četrtek, 12. oktober) - Dopoldne prvega dne bo namenjen mladostnikom tretje triade ter dijakom prvega in drugega letnika ter njihovim učiteljem; zamislili smo si ga kot kulturni dan ali dan šole. Popoldne je namenjeno delavnicam za starše.

  Drugi dan (petek, 13. oktober)  Dopoldne: Kako lahko posameznik skozi podjetja socialne ekonomije (zadruge, društva, d.o.o., so.p. ter podporna podjetja) razvija sebe in tako prispeva k razvoju bolj etične, družbeno-odgovorne in trajnostne družbe. Popoldne: Posamezniki in skupine predstavijo različna orodja za dvig posameznika in družbe.

  Tretji dan (sobota, 14. oktober) se bomo od 8. do 16. ure družili in praznovali ob predstavitvi plesnih šol, delavnic, glasbenih, športnih in kulturnih skupin,  joge in duhovnosti. Ob 18. uri  se bomo družili ob kulturnem programu z znanimi Mariborčani in njihovimi zgodbami na dvig ter se od 20. ure naprej pozabavali še na večernem rock koncertu.

  Tukaj si lahko ogledate naše dosedanje aktivnosti gibanja Ko dvignem sebe, dvignem Maribor v zadnjih 3 letih našega delovanja.

  Vse dobro!

  Iris Magajna, predsednica društva Pupillam, so.p. (nosilec projekta), 041 280-009

  Miro Mihec, Etika d.o.o., etično oglaševanje (soustanovitelj projekta), 041 710-277

  in soustvarjalci gibanja Ko dvignem sebe, dvignem Maribor

  www.kodvig.si, gibanje@kodvig.si

  Info: 041 710-277

   

   

   

   

 • Več v NoviceEtika d.o.o. - 2009 - vse pravice pridržane - izdelava spletnih strani: etika