Kontakt I Povpraševanje I EN I IT I HR

Reference

Zakaj sodelovati z nami?

 • Ker imamo 20 let izkušenj.
 • Reference:
  Evropska komisija,
  Očistimo Slovenijo v enem dnevu,
  Stillmark d.o.o.,
  Farmedica d.o.o.,
  SNG Maribor,
  Mercator d.d.,
  Jysk d.o.o.,
  Celjski sejem,
  Ambasada zdravja,
  Krka d.d.,
  Terme Radenci d.o.o.,
  Terme Snovik,
  Ekološka drogerija Karite,
  Medex d.d,
  Wartner,
  Silicea,
  Zdravilišče Laško – Thermana d.d.,
  Prosigma d.o.o.,
  Fidimed d.o.o.,
  Trgovine Jager – Jagros d.o.o.,
  Aurig d.o.o.,
  Bohinj Park hotel d.o.o.,
  Comtron d.o.o.,
  Sajko turistična agencija d.o.o.,
  Pomurski sejem d.o.o.,
  Petlja…
 • Mediji, s katerimi sodelujemo: Pop tv, Kanal a, Rtv Slovenija, Tv program Rts,  Gea tv, spletni portal www.vitafit.si, www.24ur.com, www.najdi.si, www.pozitivke.net; www.google.si; www.zadovoljna.si; www.vizita.si; www.bibaleze.si; www.studio12.si; revija Abc zdravja, revija Skupaj za zdravje človeka in narave, Delo revije, Žurnal, Večer in Bonbon, Radio  Center, Radio City, Radio 1, Radio Slovenija, Val 202…
 • Nismo klasična marketinška agencija, temveč podjetje za oglaševanje, saj posredujemo naročniku oglaševanje agencijsko ali direktno. Pri agencijskem sodelovanju mi za vas zbiramo oglaševalske ponudbe različnih medijev; oglaševanje naročite preko nas. Pri direktnem sodelovanju oglaševanje naročite direktno na medij, ki vam tudi izstavi račun. V obeh primerih mi opravimo ves postopek. Ker imamo torej pregled nad obema vrstama ponudb, lahko naročniku predlagamo, katera ponudba je na določenem mediju v danem trenutku najbolj ugodna (link na akcijsko ponudbo).
 • S sodelovanjem z nami (predvsem z oglaševanjem vaših izdelkov in storitev v različnih medijih) nam omogočate določen dobiček, katerega del investiramo v promocijo in pospeševanje etičnih ter ekoloških dejavnosti, izdelkov in storitev, ki človeka kot posameznika podpirajo v njegovem osebnostnem in duhovnem razvoju. Na ta način skupaj prispevamo k nastajanju globalne družbe, odgovorne do sočloveka in narave.
 • Ker vas nič ne stanemo: Etika d.o.o. naročnikom (malim in srednjim podjetjem) svetovanje, pripravo in posredovanje media-planov za oglaševanje ne zaračunava. Za večje projekte z razvejanim media-mixom in analizami tržišča se o ceni dogovorimo glede na zahtevnost projekta. Etika d.o.o. ima do vsakega naročnika osebni pristop in ga spremlja skozi vse leto.
 • Ker lahko skupaj veliko naredimo za pravičnejšo družbo tudi s sodelovanjem pri nekomercialnih projektih.
Etika d.o.o. - 2009 - vse pravice pridržane - izdelava spletnih strani: etika