Kontakt I Povpraševanje I EN I IT I HR

Predstavite se na velikem tradicionalnem VEGETARIJANSKEM PIKNIKU

 

Naročeno lepo vreme,
glasba, stojnice, dogajanje ves dan,
priložnost za piknik, za druženje, 
za pokušino odlične brezmesne hrane
in še marsikaj…

Pridružite se nam 30. avgusta 2015 in SE PREDSTAVITE
obiskovalcem velikega tradicionalnega
VEGETARIJANSKEGA PIKNIKA!

Vabimo vas k sodelovanju na velikem Vegetarijanskem pikniku in No Border Jam festivalu z akustičnimi glasbenimi nastopi glasbenikov, ki bo potekal 30. avgusta 2015 na idilični lokaciji na Limbuškem nabrežju (Limbuš pri Mariboru) v organizaciji Kulturnega centra Maribor in v sodelovanju z Društvom za osvoboditev živali Maribor.

V okviru vegetarijanskega piknika in glasbenega festivala bo organiziran tudi Mariborski ustvarjalni sejem (Maus) s številnimi ustvarjalci unikatnih ročnih izdelkov ter ustvarjalnimi delavnicami za odrasle in otroke, hkrati pa se bo potekal sejem ponudnikov vegetarijanske in veganske prehrane.

Osnovna ideja prireditve je sejemska prireditev, ki bo obiskovalcem predstavljala in ponujala drugačen način življenja, intenzivno povezan z naravo. Sejem je namenjen promociji zdravega načina življenja s ponujanjem kvalitetnih naravnih prehrambenih izdelkov, ki ne vključujejo mesa

 

drava center

 

Predstavite se na Vegetarijanskem pikniku!

Na prireditvi lahko sodelujejo podjetja, samostojni podjetniki, društva, zdravilci, kmetije ali drugi, ki nudijo izdelke oz. storitve, ki so alternativa izdelkom živalskega izvora (vegetarijanski oz. veganski prehrambeni izdelki, naravna kozmetika, …) ter knjige, kasete, CD in druge izdelke, ki propagirajo pozitiven odnos do živali, narave oz. okolja.

Gostinsko ponudbo na pikniku lahko ponujajo gostinci, ki imajo v redni ponudbi izključno vegetarijansko/vegansko prehrano. Prijavitelji lahko izdelke razstavljajo ali pa tudi prodajajo, kar velja tudi za storitve, vse v skladu s splošnimi pogoji sodelovanja.

V nadaljevanju vam predstavljamo PONUDBO ZA NAJEM RAZSTAVNEGA PROSTORA (s stojnico ali brez), na katerem lahko predstavite svoje podjetje in izdelke obiskovalcem velikega Vegetarijanskega piknika in festivala No Border Jam.

 

 

Ponudba za razstavljalce

Na sejmu boste imeli možnost na stojnici predstaviti svoje podjetje in dejavnost, s katero se ukvarjate, hkrati pa svoje izdelke na stojnici tudi prodajati obiskovalcem prireditve:

  • prodajno-razstavni prostor VKLJUČNO S STOJNICO – maksimalno 3 x 3 m2 (3 metre širine, 3 metre dolžine) po ceni 50 € 
  • prodajno-razstavni prostor BREZ STOJNICE (lastna stojnica) – maksimalno 3 x 3 m2 (3 metre širine, 3 metre dolžine) po ceni 30 €
  • priklop elektrike (za kuhanje) – 15 €
  • priklop elektrike (manjša hladilna naprava) – 5 €


Število razstavljalcev je OMEJENO, zato se za sodelovanje na Vegetarijanskem pikniku prijavite zdaj: Etika d.o.o., miro.mihec@etika.si, 041 710-277 

Prijave za sodelovanje na Vegetarijanskem pikniku zbiramo do 1. 8. 2015! 
Prijava po tem datumu bo dražja (s stojnico 70 EUR, z lastno stojnico 50 EUR).

Opombe:
1. Če bo prijaviteljev več kot je razpoložljivega prostora, imajo prednost tisti, ki se prej prijavijo. Prijavitelj mora sam poskrbeti za zaščito pred dežjem oz. vetrom.
2. Prijavitelj, ki se prijavi samo za razstavljanje, ne sme prodajati. 
3. V ceni najema razstavno-prodajnega prostora je vključen DDV.
                             

Če vas zanima sodelovanje na VEGETARIJANSKEM PIKNIKU – NO BORDER JAM FESTIVALU, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo posredovali več informacij, prijavnico in splošne pogoje sodelovanja: miro.mihec@etika.si, 041 710-277.

Se vidimo 30. avgusta na velikem Vegetarijanskem pikniku!

 

Etika d.o.o. - 2009 - vse pravice pridržane - izdelava spletnih strani: etika