Kontakt I Povpraševanje I EN I IT I HR

Vitafit

Dobra polovica prebivalcev Slovenije je telesno nedejavna in skrbi za zdravo življenje posvečajo premalo pozornosti. Slab življenjski slog pa pušča pomembne posledice na zdravju. Zaradi množice informacij o negativnih okoljskih spremembah, o neprimerni izbiri hrane, vse pogostejši in prekomerni rabi zdravil, … postajajo ljudje zbegani in se pogosto odločijo nadaljevati z utečenim, starim življenjskim slogom, saj bi uvajanje sprememb od njih terjalo preveč truda in angažiranja.

Projekt Vitafit

S pomočjo vseslovenskega projekta Vitafit smo s TV oddajami Vitafit in spletnim portalom www.vitafit.si na enem mestu ponuditi preverjene in strokovne prispevke o skrbi za zdravje in večjo kakovost življenja, vključno z zdravim prehranjevanjem in telesno dejavnostjo. Spodbuditi želimo tudi aktivno druženje in sodelovanje vseh zainteresiranih.

Vabljeni k sodelovanju kot oglaševalec, kot gost v studiu, kot pisec prispevkov na vitafit.si ali z idejo sodelovanja na področju zdravja in aktivnega življenja.

Predstavite se lahko tudi na stojnicah v trgovskih centrih, kjer prirejamo Vitafit dneve za ozaveščanje na področju zdravja in ekologije s celodnevnim programom. ( http://www.vitafit.si/?s=mercator, http://www.vitafit.si/?s=europark, http://www.vitafit.si/?s=qlandia). Na stojnicah je mogoče prodajati trajnostne izdelke in storitve.

Tel: 041 710-277 (Miro)
ali pišite na e-mail info@etika.si

Etika d.o.o. - 2009 - vse pravice pridržane - izdelava spletnih strani: etika