SKUPAJ USTVARJAJMO POZITIVNO VSEBINO, promovirajmo zdravje in ekologijo

Poslanstvo spletnega portala www.vitafit.si je promocija zdravega in aktivnega življenja. Prispevajmo skupaj za zdravo in aktivno življenje; vi vsebino, mi medij.

Portal za zdravo in aktivno življenje www.vitafit.si od leta 2010 objavlja koristne vsebine s področja zdravja in ekologije, kot so: bio prehrana, naravna kozmetika, eko čistila, eko turizem, čiste tehnologije, rekreacija in šport, osebnostni razvoj, etika, družbena odgovornost in trajnostni razvoj.

Portal za zdravo in aktivno življenje www.vitafit.si je nastal je po zelo uspešni istoimenski tv oddaji Vitafit na TV programu RTS. (Predvajan je bil na regionalni televiziji Tele 59 d.o.o., ki je bila soustanovitelj televizije POP TV).

Doslej smo izvedli preko 100 prireditev Vitafit ob svetovnih dnevih zdravja, turizma, starejših, okolja...v različnih trgovskih centrih in na sejmih in ponujali kombinirano oglaševanje na prireditvah, na spletni strani in Facebooku.

Oglašujte svoje pozitivne vsebine za zdravje na našem skupnem portalu VITAFIT.


Spletna stran

Na spletni strani boste našli tudi priljubljeni ročni masažni aparat Nano Sport / Premium s svojimi številnimi prednostmi, ki ga lahko naročite!


Masažer Nano Sport/Premium

Želite izvedeti več?

Pišite nam